Με διάθεση για προσφορά, ασφάλεια και ποιότητα, δημιουργήσαμε υπερσύγχρονα κέντρα Αιμοκάθαρσης με διεθνείς προδιαγραφές. Σκοπός και όραμα μας η απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του.

Η εμπειρία των ιατρών Νεφρολόγων, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών είναι οι βασικοί άξονες της δραστηριότητας μας.

Στα κέντρα μας οι ασθενείς μας έχουν συνεχή παρακολούθηση από ιατρούς νεφρολόγους, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υπερσύγχρονες αίθουσες αιμοκάθαρσης, εργαστήρια και πολλές άλλες παροχές με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τα κέντρα μας εντοπίζονται στο παράλιο μέτωπο της Αθήνας κοντά σε παραθαλάσσια ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας, αλλά και σε αξιοθέατα της πρωτεύουσας, και στην ειδυλλιακή βόρεια Πελοπόννησο. Οι μονάδες μας έχουν στόχο και τη δυνατότητα να σας προσφέρουν υπηρεσιες αιμοκάθαρσης υψηλής ποιότητας για όλη τη διάρκεια του έτους σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον.

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης NEPHROLIFE βρίσκεται στη Γλυφάδα στο νοτιοδυτικό παράλιο μέτωπο της πρωτεύουσας, 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και περίπου 15 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας σε μια περιοχή με πολλά ξενοδοχεία 5 αστέρων κατά την παραλία. Πρόκειται για μια καινούρια Μονάδα με δυνατότητα παροχής όλων των γνωστών μεθόδων αιμοκάθαρσης.

Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, μια υψηλής ποιότητας και αισθητικής Μονάδα που βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της βορειοδυτικής Πελοποννήσου, με εύκολη πρόσβαση σε πανέμορφες παραλίες και ξενοδοχεία καθώς και σε πανέμορφα αξιοθέατα, όπως η Ολυμπία και οι Δελφοί.