Κέντρο αιμοκάθαρσης με διεθνείς προδιαγραφές, ιδρύθηκε από τον όμιλο των εταιρειών μας που κινείται στο χώρο της αιμοκάθαρσης πλέον των 40 ετών.

Σκοπός μας η απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή, και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του είτε διαμένει σε κοντινή στο κέντρο περιοχή είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου και επιθυμεί να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, χειμερινές ή θερινές διακοπές.

Ο σκοπός αυτός ενισχύεται από τη γεωγραφική θέση του ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στην πανέμορφη βορειοδυτική Πελοπόννησο (Ροδοδάφνη Αιγίου) κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, που είναι επισκέψιμο, όχι μόνο οδικώς, αλλά και με τον γραφικό οδοντωτό σιδηρόδρομο.

Η μονάδα βρίσκεται πολύ κοντά στις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδος, τις οποίες μπορεί να επισκεφτεί κανείς ακόμη και με ποδήλατο.

Όλες τις φημισμένες και πασίγνωστες αρχαιολογικές τοποθεσίες που υπήρξαν κέντρα του κλασικού αρχαίου ελληνικού πολιτισμού όπως οι Δελφοί, Ολυμπία, Επίδαυρος, Μυκήνες, Σπάρτη, Τίρυνθα, Αρχαία Κόρινθος, Μέγα Σπήλαιο, Στυμφαλία λίμνη, τις επισκέπτεται κάποιος εύκολα λόγω της γεωγραφικής θέσης του ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ που βρίσκεται στο κέντρο όλων αυτών.

Το πανέμορφο και καταπράσινο Αίγιο, που είναι κτισμένο πάνω στην αρχαία Ελίκη, συνδυάζει τα πανέμορφα βουνά του (Παναχαϊκό, Ευρύμανθος) με τις θαυμάσιες παραλίες του, που εκτείνονται σε απόσταση αναπνοής από το ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
       
Το προσωπικό του ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ είναι στη διάθεση των φιλοξενουμένων για οποιαδήποτε πληροφορία, όχι μόνο για θέματα αιμοκάθαρσης, αλλά για οτιδήποτε αφορά την μεταφορά, επικοινωνίες και κρατήσεις δωματίων στα προαναφερόμενα αξιοθέατα και φυσικά την πρόσβαση στα θερινά ή χειμερινά θέρετρα της περιοχής.

View the embedded image gallery online at:
https://dialysisgroup.gr/el/filoxenia.html#sigProIdecf4caaf56