Με διάθεση για προσφορά, ασφάλεια και ποιότητα, δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αιμοκάθαρσης με διεθνείς προδιαγραφές, στην περιοχή της Γλυφάδας.
 
Η εμπειρία των ιατρών Νεφρολόγων, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών είναι οι βασικές μας προτεραιότητες.
 
Ελπίδα μας, να κάνουμε τη ζωή τους πρακτικότερη, ομορφότερη, καλύτερη.
 
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης NEPHROLIFE βρίσκεται στη Γλυφάδα στο νοτιοδυτικό παράλιο μέτωπο της πρωτεύουσας, 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και περίπου 15 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας σε μια περιοχή με πολλά ξενοδοχεία 5 αστέρων κατά την παραλία. Πρόκειται για μια καινούρια Μονάδα με δυνατότητα παροχής όλων των γνωστών μεθόδων αιμοκάθαρσης.

Η περιοχή ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν χαλάρωση και διακοπές, μιας και η μονάδα απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από τις Γλυφαδιώτικες παραλίες και 10 χιλιόμετρα από τα κρυστάλλινα νερά του Λαιμού Βουλιαγμένης.
 
Η κλινική διαθέτει άνετο χώρο αναμονής, τετράσπαστες ηλεκτρικές κλίνες με ατομική τηλεόραση, Internet stations, ιδιωτικό ασθενοφόρο και άφθονες θέσεις parking.

Συμβάσεις με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.


View the embedded image gallery online at:
https://dialysisgroup.gr/el/nephrolife.html#sigProId85049e857c